Brisbane og Sydney | Byer i Australien

Brisbane og Sydney | Byer i Australien

Brisbane - Australia
Brisbane  
Brisbane, Australia
Brisbane  
Brisbane, Queensland - Australia
Brisbane  
Brisbane (Australia)
Brisbane 
Brisbane, Queensland
Brisbane  
Brisbane (Queensland) - Australia
Brisbane  
Brisbane City, Queensland - Australia
Brisbane  
Brisbane - Queensland
Brisbane  
Brisbane City - Australia
Brisbane  
Brisbane City, Queensland
Brisbane  

Brisbane

Byen Brisbane er hovedstaden og største by i Queensland i Australien.

Brisbane ligger ved kysten af Stillehavet, langs mundingen af Brisbane River, er en vigtig havn i Australien, såvel som kommercielle og industrielle center.

Brisbane har omkring 1 million indbyggere i selve byen med mere end 1,8 millioner mennesker i hovedstadsområdet. Det er Australiens største byområde i territorium, men kun den tredje i befolkningen. Estimater siger, at byen i 2030 vil have mere end 2,5 millioner indbyggere.

Sydney - Australia
Sydney  
Sydney, Australia
Sydney  
Sydney (Nova Gales do Sul) - Australia
Sydney  
Sydney  (Australia)
Sydney 
Sydney - Nova Gales do Sul - Austrália
Sydney  
Sydney  (New South Wales) - Australia
Sydney  
Sydney, Nova Gales do Sul - Australia
Sydney 
Sydney  - New South Wales
Sydney 
Sydney, New South Wales - Australia
Sydney  
Sydney, New South Wales
Sydney  

Sydney

Sydney er hovedstaden i staten New South Wales. Det er den mest folkerige storby i Australien. Den har omkring 160.000 beboere i dens centrale region (administreret af byrådet i Sydney), mens hovedstadsområdet har over 4 millioner indbyggere fordelt over 600 forstæder, herunder Parramatta, Chatswood, Manly, Hurstville , Liverpool, Bankstown og Campbelltown. Hovedstadsområdet besidder et område på omkring 4000 kvadratkilometer, en af ​​de største i verden, med næsten dobbelt New York området f.eks. Det er en af ​​de mest "multikulturelle" byer i verden, hvor så mange indvandrere kommer fra alle verdenshjørner, der repræsenterer omkring 180 lande. Ca. 30% af byens beboere er født i andre lande, 4,5% fra Storbritannien, 2,3% fra Kina og 2,1% fra New Zealand. Andre mennesker med betydelig tilstedeværelse i byen er libaneserne, grækerne, italienerne, koreanerne, russerne, indianerne, vietnameserne, indoneserne og thailandene.

Sydney er også det største turistmål i Australien, der tiltrækker mere end 4 millioner turister årligt. De olympiske lege i 2000, der blev spillet der, bragte stor offentlighed til byen i udlandet og blev betragtet som et af de bedste i historien.

This Is The Newest Post